icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

RV De Stern verhuist. Help mee en doneer.

Na jarenlang met veel plezier geroeid te hebben op het Noordzeekanaal, gaan we in april verhuizen naar onze nieuwe locatie bij het Oude IJ, in het recreatiegebied bij Velsen, tegenover Spaarndam. De verhuizing van de Stern is noodzakelijk door de komst van Zeesluis IJmuiden. Hierdoor wordt het voor de leden te gevaarlijk om te roeien op het Noordzeekanaal. Op last van Rijkswaterstaat heeft de vereniging gezocht naar een nieuwe locatie. En met succes!
Wij zijn zeer blij met onze mooie nieuwe plek. We hopen voor veel van de omliggende gemeenten een goed te bereiken locatie te zijn om kennis te maken met de prachtige roeisport. Het nieuwe clubhuis ligt inmiddels op zijn plek en wordt afgebouwd en ingericht.
Voordat we volledig kunnen verhuizen, zal er echter nog een hoop werk moeten worden verricht. De aanschaf van het vlot, de botenstelling, de verdere inrichting van het clubgebouw vragen de nodige investering. De Stern is druk op zoek naar extra financiering. We kunnen hierbij ieders hulp goed gebruiken.
Via onderstaande QR code of betaalverzoek kunt u via uw bank naar keuze doneren. Wij stellen iedere bijdrage zeer op prijs. En mocht u belangstelling hebben in de roeisport, kom dan vooral een keer langs bijvoorbeeld op de clinic.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=fLsUz9DcSA6j9VXV-yMXYA