icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

RV De Stern verhuist. Help je mee?

Na jarenlang met veel plezier geroeid te hebben op het Noordzeekanaal, gaan we vóór het eind van dit jaar verhuizen naar onze nieuwe locatie bij het Oude IJ, in het recreatiegebied bij Velsen, tegenover Spaarndam. De verhuizing van de Stern is noodzakelijk door de komst van Zeesluis IJmuiden. Hierdoor wordt het voor de leden te gevaarlijk om te roeien op het Noordzeekanaal. Op last van Rijkswaterstaat heeft de vereniging gezocht naar een nieuwe locatie. En met succes!
Wij zijn zeer blij met onze mooie nieuwe plek. We hopen voor veel van de omliggende gemeenten een goed te bereiken locatie te zijn om kennis te maken met de prachtige roeisport. Enkele weken geleden is gestart met de bouw van het nieuwe clubhuis. Momenteel wordt dit afgebouwd bij Wormerveer maar zal op 4 augustus getransporteerd worden naar haar uiteindelijke bestemming. Zodra het clubgebouw op z’n plek ligt, starten we met de inrichting, het vlot en de afwerking van de botenstelling.
Voordat we volledig kunnen verhuizen, zal er echter nog een hoop werk moeten worden verricht. De aanleg van het vlot alsmede de botenstelling nemen ook nog een aantal maanden in beslag. Hiervoor is nog een flink budget benodigd. Door de toegenomen inflatie van de afgelopen jaren, moeten we op zoek naar extra financiering. We kunnen hierbij ieders hulp goed gebruiken.
Via onderstaande QR code of betaalverzoek kunt u via uw bank naar keuze doneren. Wij stellen iedere bijdrage zeer op prijs. En mocht u belangstelling hebben in de roeisport, kom dan vooral een keer langs. Dit kan nu al, op onze huidige locatie.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=fLsUz9DcSA6j9VXV-yMXYA