Roeivereniging De Stern

Wegens groot succes; extra roeiclinic bij Roeivereniging de Stern op zondag 3 juli

IMG_0070

Altijd al eens kennis willen maken met de roeisport? Op zondag 3 juli, tussen 14.30 – 16.00 uur is er een roeiclinic bij de Stern. Door het grote succes van de clinics in het voorjaar is er voor de zomervakantie begint een extra clinic ingepland waarin ervaren instructeurs iedereen het gevoel van roeien laten beleven. Direct na de vakantie beginnen de lessen. Deelname aan deze sportieve clinic is kosteloos..

Roeiclinic

Op zondag 3 juli, tussen 14.30 – 16.00 uur geeft roeiverenging de Stern opnieuw een roeiclinic. Onder leiding van een instructeur ervaar je wat het is om te roeien en krijg je informatie over onder andere de vloot van de Stern. Je hoeft niet heel sportief te zijn om een clinic te volgen. Ga de uitdaging aan en meld je aan via www.rvdestern.nl. Aanmelden is gewenst om je deelname te kunnen garanderen.

De Stern

Roeivereniging ‘de Stern’ is op dit moment nog gevestigd op het eerste Sluiseiland in IJmuiden ter hoogte van de Middensluis. De vereniging is een kleinschalige vereniging waar het hele jaar door wordt geroeid. De Stern biedt een gevarieerd programma van korte en lange tochten, van Amsterdamse Grachten tot de mooiste natuurgebieden.

Roeien bij de Stern

Begin september start een 3 maanden durende introductiecursus. De eerste vijf weken wordt er 2 maal per week geroeid in de avonduren en het weekend. Na het ingaan van de wintertijd is er les in het weekend.  Gemiddelde leden roeien na de introductiecursus al hun eerste toertochten. Meer informatie en opgave via www.rvdestern.nl.